Meubelproductie

Hoogwaardige meubels van steigerhout

Steigerhouten meubelen

Robuuste steigerhouten tafels van hoge kwaliteit geven elke ruimte een extra stoere uitrstraling. Bij ons kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden voor zowel het blad als voor het onderstel. Daarmee zijn onze tafels een absolute blikvanger in elke ruimte!

 

Blad:

Onze bladen zijn gemaakt van de beste kwaliteit steigerhouten planken, met een dikte van 3 cm. De randen van het blad worden verdikt met dubbele planken, hierdoor zal de buitenkant altijd 6cm dik zijn! Het blad kan in verschillende kleuren worden afgewerkt.

Daarnaast kun je er voor kiezen om hem te laten behandelen met een nano-coating. Hiermee bescherm je alle soorten onbehandeld hout. Vocht zal niet meer in het materiaal kunnen trekken waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. De tafel is verkrijgbaar in meerdere lengte- en breedtematen. Wanneer je liever een afwijkende maat wilt hebben, dan is dit ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte voor je.

 

Poten:

Onze stalen poten zijn in meerdere variaties verkrijgbaar. Al onze poten zijn behandeld met een poedercoating. Deze coating is kleurloos en geeft de poten een extra bescherming tegen roestvorming en krassen. Daarnaast wordt de levensduur van de poten aanzienlijk verlengd.

 

Neem contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden!

Inspiratie opdoen?

Maar bij ons vele malen goedkoper.... probeer ons uit!

Meubelproductie

Knijpslaan 45 a

9615 BC Kolham

06 – 15388782

info@meubelproductie.nl

www.meubelproductie.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 17.00 

Afwijkende tijden op afspraak